Відома українська співачка Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників, які створюють в соцмережах сторінки присвячені знаменитості, де розміщують її знімки і цікаві цитати. На цей раз на фан-акаунті Тіни Кароль "tinakarol_fann" в Instagram опублікаовалі знімок зірки на тлі новорічної ялинки і поставили питання передплатникам з приводу святкового дерева.

На фан-акаунті Тіни Кароль вирішили дізнатися, чи нарядили підписники ялинку до свят і прикрасили публікацію фотографією співачки.

На опублікованому знімку можна побачити Тіну Кароль, яка одягнена в строгий костюм в клітинку з довжиною спідницею і рукавами. Співачка позує на тлі новорічної ялинки з іграшками і тримає в руках прозору паличку зі «сніжинкою» на кінчику.

У підписі до публікації автор провів опитування серед шанувальників співачки, чи нарядили вони ялинку біля святкування Нового року.

"Ну що, до нового року Залишилося 4 дні. Ви вже нарядили ялинку?" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Публікація tinakarol_fann: Instagram
Публікація tinakarol_fann: Instagram
Публікація tinakarol_fann: Instagram

Нагадавши, Дантес збентежив заявою в шоу Дурнєва: "Я красивий і п*дар"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Балан в минулому? Тіну Кароль помітили з молодим "обранцем": "Пора груди прикривати"

Також, "Знай.uа" писав, Леся Нікітюк перед "Холостячкою" збентежила глибоким декольте і показала свої висюльки