Руслан Марцінків розповів про плани на наступний рік. Про це мер Франківська написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що не збирається зупинятися на досягнутому і наступного року планує зайнятися будівництвом тролейбусної лінії з мікрорайону Пасічна на мікрорайон БАМ.

"Радуйся маленьким перемогам, але став високі цілі!!! Завдання на наступний рік - тролейбусна лінія з Пасічної до БАМу!" - написав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Варто зазначити, раніше Руслан Марцінків заявив, що бюджет Івано-Франківська на наступний 2021 рік буде найгіршим за весь час. За словами мера, на розвиток міста буде виділено 210 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У зв'язку з цим франківські чиновники визначатимуть пріоритет тих чи інших проектів і виділятимуть на них кошти. Крім цього в 2021 році Франківськ повинен повернути 128 мільйонів гривень кредитних коштів.

Не дивлячись на це Руслан Марцінків підкреслив, що в міській раді вже підготували збалансований бюджет на наступний рік.

Нагадавши, харків'яни зняли покійного Кернеса в кліпі, рядки чіпляють за живе: "Яким він хлопцем був..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Клічук взяв карту України і звернувся до чернівчан: "Для мене честь приєднатися..."

Також, "Знай.uа" писав, Кличко повернув киянам 30 мільйонів і вибачився: "Як і обіцяв"