Відома блогерка завагітніла третьою дитиною після того, як дізналася, що чекає двійню. Про це розповідається у виданні "NY Post".

Повідомляється, що у відомої блогерки з соцмережі TikTok під ніком TheBlondeBunny сталася суперфетація — запліднення яйцеклітин через кілька днів або тижнів після того, як настала перша вагітність.

Так, спершу дівчина дізналася, що чекає двійню, а через 11 днів вона завагітніла третьою дитиною. Зараз блогерша знаходиться на 17-му тижні вагітності. Вона вирішила поділиться з шанувальниками тим, що відбувається у неї в животі.

"Ми знали, що це дві різні вагітності. Коли у вас відбувається овуляція, вона триває 24 години. А сперматозоїди можуть жити у вашому тілі до трьох-п'яти днів. Отже, наші перші дві дитини на 10 і 11 днів старші за третю" - розповіла дівчина.

Щоб відстежити хід вагітності дівчина кожні два тижні ходить на УЗД. За її словами, третій малюк розвивається нормально і лише на пару тижнів відстає від своїх старших братів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не дивлячись на те, що перша вагітність блогерки буде не простий, вона щаслива, що стане мамою трьох дітей.

Блогерка чекає трійнят, фото: NY Post
Блогерка чекає трійнят, фото: NY Post
Блогерша чекає трійнят, фото: NY Post

Нагадавши, жінка сама виховує трійнят і маленьку дочку, малюків не відрізнити: "Один випадок на 200 мільйонів"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві жінка почала народжувати посеред дороги, чоловік не розгубився - "Алло, поліція!"

Також, "Знай.uа" писав, 42-річна жінка зважилася на пізні пологи і ледь не посивіла у лікаря: "Їх там четверо"