Російські найманці порушили режим тиші на Донбасі в новорічну ніч. Про це розповіли на сторінці Операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 31 грудня в районі проведення операції ООС були зафіксовані чотири порушення режиму припинення вогню з боку окупантів.

Всі порушення були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Поблизу населеного пункту Старогнатівка, найманці Російської Федерації здійснили обстріл у бік позицій ЗСУ за допомогою ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Широкине окупанти використовували міномети калібру 82мм та ручний протитанковий гранатомет. Біля населеного пункту Водяне російські військові формування відкрили вогонь з мінометів калібру 120 мм, а біля Талаківки використовували підствольні гранатомети.

В результаті обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав. Про всі факти порушення режиму тиші було повідомлено представникам ОБСЄ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Наступного дня, 1 січня 2021 року російські військові формування продовжили порушувати режим тиші та здійснили 6 обстрілів позицій ЗСУ.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські найманці здійснили 3 обстріли поблизу населеного пункту Авдіївка за допомогою мінометів калібру 82 мм та один обстріл біля Водяного використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ " російські окупанти здійснили один обстріл з гранатометів поблизу населеного пункту Золоте-4 та один обстріл зі стрілецької зброї поблизу Новолуганського.

Публікація ООС: Facebook
Публікація ООС: Facebook
Публікація ООС: Facebook

В результаті дій окупантів у складі ЗСУ втрат не спостерігається. Українські захисники дали гідну відповідь на атаки противника.

Нагадаємо, що полонені бойовиками українці ступили на рідну землю, серед них жінки і діти

Як повідомляв портал "Знай.uа", захисники Донбасу передали українцям теплі привітання З Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що до хоробрих воїнів, які чергують на постах у новорічну ніч, завітав вертеп з подарунками