На Донбасі українець з інвалідністю перестав рости в підлітковому віці. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що житель села Рибінське Волноваського району Донецької області Віталій Литовченко в 44 роки виглядає як підліток.

Мама Віталія каже, що він народився з нормальною вагою, проте мав черепно-мозкову травму в результаті якої у нього був перетиснутий гіпофіз. Через це гормон росту в тілі Віталія перестав виділятися.

Зараз у Віталія встановлена I група інвалідності, він 3 рази пережив клінічну смерть і 33 рази хворів на пневмонію. При цьому він все життя змушений вживати ліки через що сім'я намагається економити.

Віталій Литовченко, кадр з репортажу Суспільне: Facebook
Віталій Литовченко, кадр з репортажу Суспільне: Facebook
Віталій Литовченко, кадр з репортажу Суспільне: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До школи Віталій Литовченко намагався піти три рази, проте через нерозуміння з боку оточуючих кинув навчання. Знання він здобував вдома, на домашньому навчанні.

"Суспільство у нас дуже складне. Діти начебто добрі, але ні, діти бувають дуже злими. Різні образи, приниження були " - розповів Віталій Литовченко.

Чоловік сам робить всі справи по дому. Він дуже любить квіти і мріє одного разу поїхати в Єрусалим.

Нагадавши, закарпатець з інвалідністю став жертвою юної злодійки на очах у перехожих: "Зняла і втекла"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині олень змусив жінку мучитися з інвалідним візком, злості не вистачає: "Купив за шматок сала"

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові хворого пенсіонера силою і матами саджали на вільне місце, боляче смотрть: "Здохніть вже"