У Гурзії народився щеня з рідкісним зеленим кольором шерсті. Про це розповіли в Telegram-каналі "360tv".

Повідомляється, що в Грузії, в місті Ахалцихе, напередодні Нового року народилося рідкісне щеня з зеленим кольором шерсті. За такий колір шерсті господарі назвали вихованця Грінчем.

Незвичайний колір шерсті у собаки виник через високе значення білівердину в плаценті. Цей пігмент зустрічається у багатьох новонароджених цуценят, проте не у всіх його можна помітити через темне забарвлення. При цьому, через кілька тижнів він зовсім зникає.

У Грузії народилося зелене цуценя: Telegram 360tv
У Грузії народилося зелене цуценя: Telegram 360tv
у Грузії народилося зелене щеня: Telegram 360tv

Господар цуценя Месаркішвілі розповіла телеканалу "Руставі - 2", що з ним вже зв'язувалися представники місцевого зоопарку, проте у нього немає наміру жертвувати вихованця. Також з Грінчем народилися ще сім цуценят.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація 360tv: Telegram
Публікація 360tv: Telegram
Публікація 360tv: Telegram

Примітно, що це не перший щеня з зеленим кольором вовни. Кількома місяцями раніше в Італії також народився щеня зеленого кольору. Господарі назвали вихованця фісташка.

Нагадавши, у Хмельницькому безпритульних малюків загорнуть у 300 ковдр-тепер не замерзнуть

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті аномальна зима не дає клишоногим спокою, ніяк не вляжуться: "не засинають вже два роки"

Також, "Знай.uа" писав, по Львову бродить самотній поні: "господар, знайдись!"