У Франківську побудують нове депо. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час прямого ефіру.

Руслан Марцінгків повідомив, що разом зі своїми помічниками Михайлом Смушаком та Віталієм Голодяком оглянув територію на вулиці Юності для будівництва нового депо для КП "Електроавтотранс".

Мер пояснив, що у зв'язку із зростанням автопарку КП "Електроавтотранс" виникла необхідність будівництва нового депо.

"Хочу нагадати, що сьогодні на балансі нашого підприємства понад 120 одиниць транспорту — це тролейбуси, в тому числі 29 нових, це 63 нових автобуси. Тому дуже важливо мати ще одну територію " - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Він підкреслив, що один з можливих варіантів знаходиться на вулиці Юності, де є територія і приміщення, які можна перебудувати під мийки та гаражі.

"Разом з Михайлом Смушаком, разом з Віталієм Голодяком сьогодні дивилися і в принципі є підходяще місце, яке розглядаємо для створення автопарку. Тому для нас це дуже важливо в контексті розвитку комунального транспорту і для Франківська це один з таких ключових пріоритетів" - додав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що Добкін поклав око на крісло покійного Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ужгороді кандидата в мери підозрюють у страшній розправі

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчанам показали зарплату екс-мера Каспрука, недарма сидів у кріслі