Новонароджена дівчинка врятувала життя мамі. Цю історію розповіли у виданні"Все Буде добре".

У США, під час пологів, жінці на ім'я Шеллі зробили кесарів розтин, після чого вона впала в кому. Жінка перебувала без свідомості тиждень і тоді медсестри вирішили спробувати пробудити її незвичайним способом.

Медсестра Ешлі Ману припустила, що контакт з новонародженою дочкою може допомогти Шеллі вийти з коми і вирішила спробувати терапію "шкіра до шкіри".

"Ми вважаємо, що це має велику перевагу для мами і малюка, в будь - якому випадку це не могло нашкодити, тому ми вирішили спробувати" - розповіла Ешлі Ману.

Потім вона з ще однією медсестрою принесли новонароджену дитину до Шеллі і поклали її на груди мами. Дівчинка доторкнулася до мами і заснула, проте медсестри змогли зробити так, щоб вона заплакала і це спрацювало.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шеллі з дочкою, фото: Все Буде добре

"Ми відразу побачили на моніторі сплеск активності її життєво важливих органів. Ми знали, що десь в глибині вона чула плач її дитини" - додала Ешлі Ману.

Через тиждень такої терапії Шеллі вийшла з коми і змогла самостійно тримати свою дочку. Жінка і її чоловік дуже люблять дівчинку і вдячні їй.

"Я просто дивлюся на неї зараз і думаю, яка ж між нами дивовижна зв'язок. Коли вона підросте я зможу розповісти їй, що вона врятувала мені життя" - розповіла Шеллі.

Шеллі з дочкою і чоловіком, фото: Все Буде добре

Нагадавши, звичайна собака народила зеленого цуценя, світ такого ще не бачив: "Грінч?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка поодинці виховує трьох синів з інвалідністю, чоловік втік-діти залишилися: "Мама ангелів"

Також, "Знай.uа" писав, поліцейський з золотим серцем відправив злодіїв додому з повними пакетами їжі: "У мене теж є діти"