Жінка розправилася з сином племінниці за те,ч то її чоловік відмовився займатися з нею інтимом. Про це розповіли в газеті "Ясно".

У Бразилії 41-річна Марія прийшла в гості до племінниці і коли її чоловік залишився сам з дитиною, запропонувала йому зайнятися інтимними розвагами. Чоловік такої уваги не оцінив і відмовив жінці.

Після цього Марія попросилася у ванну. За словами чоловіка, вона повернулася через 20 хвилин і поводилася дуже дивно.

Коли племінниця жінки повернулася, вона не змогла знайти сина там, де він повинен бути і підняла шум. Після цього всі почали шукати дитину і лише Марія нічого не робила, що здалося дивним.

Раптом мама дитини побачила, що на резервуарі для води немає кришки. Вона заглянула всередину і оніміла від жаху — її син плавав в тазику без ознак життя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мама витягла малюка і викликала швидку. Медики намагалися його реанімувати, проте було вже пізно - дитина померла.

Поліція Бразилії, зображення ілюстративне: YouTube
Поліція Бразилії, зображення ілюстративне: YouTube
поліція Бразилії, зображення ілюстративне: YouTube

Після цього Марію звинуватили у вбивстві дитини і доставили в поліцію. Жінка свою провину не визнає і каже, що у неї самої є діти, тому вона б так не вчинила.

За словами жінки вона навіть не бачила малюка, а коли вийшла з ванної чоловік племінниці напав на неї і звинуватив у вбивстві.

"Коли я дійшла до вхідних дверей, чоловік моєї племінниці вдарив мене кулаком і звинуватив у вбивстві його сина. Я сказала: "якого сина... заради Бога? Я навіть не бачила Дитину». Вони сказали, що дитина була на дивані, а мати немовляти просто кричала, що я вбила її сина. Як я могла вбити дитину, якщо у мене теж є діти? Я нічого не розумію. Я не була п'яною, не п'ю, не такою маю звички" - розповіла Марія.

Також Марія пояснила, що не допомагала шукати дитину, оскільки її відразу ж звинуватили в Злочині і вона до кінця не розуміла ситуацію. Крім цього жінка заявила, що пара сварилася через те, що чоловік дізнався, що не є біологічним батьком дитини.

Поліція Бразилії, зображення ілюстративне: YouTube
Поліція Бразилії, зображення ілюстративне: YouTube
поліція Бразилії, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадавши, у Хмельницькому померла жінка, яку живцем підпалив рідний брат: "Медики боролися тиждень"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "Хочемо поховати будинки"

Також, "Знай.uа" писав, у Польщі п'яний українець напав на земляка з ножем: святкував Новий рік "як вдома"