У Франківську газівники попереджають мешканців про те, що їхнім будинкам потрібна інвентаризація газового обладнання і через це можуть відключити газ на кілька днів, і це все посеред зими.

Франківчани обурюються, адже за законом НКРЄ чітко написано "забороняється припиняти постачання енергоносіїв у зимовий період".

Про це розповів Олександр Нестеров у групі "Комуналка ІФ" у Фейсбуці.

За словами чоловіка, він не розуміє, про яку "міфічну інвентаризацію" йдеться, адже його будинок на автономному опаленні.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Терор газовиків почався........Народ жеж ломанувся де нижчі ціни наприклад до Нафтогазу.А ви думали ....їм по барабану зимовий період ,постанови НКРЄ де чітко написано"забороняється припиняти постачання енергоносіїв в зимовий період".А вже про якусь міфічну інвентаризацію при якій на будинок припиняють постачання газу де весь будинок на автономному опаленню ,це напевно біла гарячка", - розповів Олександр.

У коментарях Олександру дали відповідь, що ховається під цією "перевіркою".

"Це оголошення вішають завжди коли в будинку є боржник ,щоб добитися до нього в квартиру,бо людина скривається",- пояснила Користувач Оксана.

А ось Користувач Ніколас відповів: "Так, але і не так. Цей метод від "Івано-Франківськгаз" ("вибивають" борги за транспортування газу), а не за перехід до Нафтогазу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сусід-псих залишив українку з хворою мамою без газу: "не пущу!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українців чекає щомісячне подорожчання газу для опалення: доведеться віддавати останнє

Також «Знай.иа " писав, що Українцям без лічильників відключать газ: названо крайні терміни, як встигнути