В Івано-Франківську чоловік обікрав магазин для дорослих. Про це розповіли на порталі "ТСН".

Повідомляється, що 13 березня 2019 року в Івано-Франківську невідомий чоловік обікрав секс-шоп і потрапив на відео. Записи камер спостереження опублікували співробітники магазину на сторінці в соцмережі Facebook.

На опублікованому відео можна помітити, як чоловік розглядав товари в магазині і різко ховав їх під куртку. Продавці секс-шопу в той момент були зайняті іншою клієнткою і не помітили дій зловмисника. Вони підозрюють, що жінка могла бути спільницею злодія.

В цілому, чоловік виніс з магазину ана**ну вібровтулку преміум-класу, жартівливу іграшку "піс*н-стрибунець" і ще кілька дрібниць. Загальна вартість вкрадених товарів становить 3000 гривень.

У прес-службі Нацполіції повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальну справу за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Особа злодія встановлюється.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Франківську чоловік обікрав сексшоп, кадр з відео: ТСН
У Франківську чоловік обікрав сексшоп, кадр з відео: ТСН
У Франківську чоловік обікрав сексшоп, кадр з відео: ТСН

Нагадавши, під Тернополем чоловік вкрав у колишньої бензопилу: "cтрашна помста" розсмішила всю Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", київський таксист може загриміти за грати через мультиварку

Також, "Знай.uа" писав, банда закарпатських підлітків обчищала квартири на іншому кінці України - гребли все, що погано лежало