Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян похвалився активним відпочинком на сонячному узбережжі Єгипту.

Відповідні знімки співак опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що 9 січня Арсен Мірзоян разом з дружиною Тонею і тещею Ніною Матвієнко вирушили до Єгипту на відпочинок. Крім концертної діяльності, сім'я планує провести відпустку, валяючись на золотих пляжах Марса-ель-Алама.

Але незважаючи на розслаблену обстановку, Арсен Мірзоян не забуває мотивувати своїх передплатників спортивними досягненнями. Так, на другий день відпустки Виконавець показав фотозвіт 10-кілометровій пробіжці по узбережжю. Він встиг зустріти світанок, навідався на кілька занедбаних баз і показав незвичайні пляжі. На одному з них Арсен виклав камінчиками ім'я коханої Тоні на піску.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Кадри отримали позитивний відгук серед шанувальників виконавця, що можна побачити в коментарях. Більш того, і дружина Тоня не проігнорувала романтичний вчинок чоловіка, подякувавши його в коментарях під фото.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко разом з родиною та зірковою мамою поїхали з України.

Як повідомляв портал Знай.иа, Арсен Мірзоян ризикує не втримати Тоню Матвієнко: довелося впасти до ніг.

Також Знай.иа писав, що Арсен Мірзоян довів Ніні Матвієнко, що він найкращий зять: про таке мріє кожна теща.