На Прикарпатті хлопчик став перукарем і вже має постійних клієнтів. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що 9-річний Женя Семенович з прикарпатського села Джурків вже півроку навчається перукарській справі. Зараз хлопчик вивчає чоловічі стрижки і вже має постійних клієнтів.

Першу стрижку хлопчик зробив ще в 2 роки ляльці своєї сестри, а пізніше зайнявся і зачісками дівчаток.

У Жені вроджена сенсоневральна приглухуватість. Через це він почав втрачати слух і розуміючи, що з ним відбувається став нервувати. Хлопчик заспокоювався лише в момент, коли робив зачіски.

Півроку тому дружині провели операцію і встановили імплант. Тоді ж у нього з'явилася перша доросла клієнтка-рідна тітка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На Прикарпатті 9-річний хлопчик став перукарем, кадр з репортажу ТСН: YouTube
На Прикарпатті 9-річний хлопчик став перукарем, кадр з репортажу ТСН: YouTube
на Прикарпатті 9-річний хлопчик став перукарем, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Інші діти сміялися над ним і говорили, що це хобі для дівчаток. Тому мама Жені знайшла в Коломиї салон, де працює чоловік і повела сина щоб показати, що йому нічого соромляться. Чоловік побачив бажання хлопчика стригти і погодився його навчати.

"Я готовий з ним займатися, щоб він все-таки якось починав себе реалізовувати в цій сфері. Не просто як няня, щоб час витратити, а саме реально почати навчатися" - прокоментував перукар Андрій Грабчук.

За півроку Женя навчився правильно мити голову і робити класичну чоловічу стрижку. Всі роботи він робить під наглядом майстра і вже досяг великих успіхів.

Нагадавши, Дніпровський Шварценеггер голими руками зловив річкового монстра: стрибав по хвилях, як дельфін

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Франківському знайшли унікального гуцула: зберігає таємниці 100-річної давності

Також, "Знай.uа" писав, мама шістьох дітей зі Львова перемогла коронавірус і посміхнулася українцям: "Дякую Богу і лікарям!"