Маленькій українці потрібна термінова операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у новорожднной дівчинки з трійнят через великий тиск страждає мозок. Єдина надія малятка це термінова операція.

Для проведення операції рідним дівчинки необхідно придбати витратні матеріали на суму 40 000 гривень. На жаль, у батьків малятка немає можливості зібрати дану суму в короткі терміни, тому вони були змушені звернутися за допомогою.

новонародженій дівчинці потрібна операція, фото: Facebook Мама і немовля

В організації підкреслили, що у дівчинки немає часу чекати і операцію потрібно провести якомога швидше. У зв'язку з цим благодійники звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти для порятунку дівчинки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Різдвяне диво завжди вибирає найбільш тривожних адресатів. Але радість на серці, яку дарує спільна добра справа відчувається особливо гостро. Віримо, що наша Крихітка обов'язково отримає хороші новини, адже так боротися може тільки нове життя!" - зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадавши, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина – "Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"