У Польщі пропала пара українських заробітчан. Про це розповіли у виданні "Львівська мануфактура новин".

Дочка зниклої пари Оксана повідомила, що її мама 48-річна Надія Околита, мешканка села Ясенів Бродівського району, разом з вітчимом вирушили на заробітки до Польщі і зникли.

Дівчина каже, що постійно телефонувала з мамою, проте з 20 грудня зв'язок з нею обірвався. Також неможливо додзвониться і до її чоловіка.

"Останній раз з мамою розмовляла 20 грудня. Вона говорила, що працює на заводі, який займається капустою. Планувала після Різдвяних свят повертатися додому. Після цього більше дзвінків від неї не було. Коли дзвоню їй, "абонент поза зоною досяжності". Така ж ситуація з вітчимом. Де вони? Що з ними?"" - розповіла Оксана.

Також Оксана зізналася, що їй дзвонили очевидці, які бачили її маму з вітчимом на вокзалі. За словами, жінка з чоловіком поки не збираються їхати додому. Однак дівчина не розуміє, чому вони не виходять на зв'язок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Якась жінка каже, що бачила маму на автовокзалі. Вона ніби казала, що додому поки не збирається, бо ще хоче трошки підзаробити. Але нехай би нам подзвонила, тому що ми з братом собі місця не знаходимо" - додала Оксана.

У зв'язку з цим рідні заробітчан просять усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження надії Околитої та її чоловіка повідомити про це за номером: (068) 905-52-83 або на лінію "102".

Заробітчани пропали в Польщі, фото: Львівська мануфактура новин
Заробітчани пропали в Польщі, фото: Львівська мануфактура новин
заробітчани пропали в Польщі, фото: Львівська мануфактура новин

Нагадавши, у Києві зник молодий бородань, рідні в жаху: "у нього коронавірус!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі зникла школярка з собачкою: вийшла на прогулянку і крізь землю провалилася

Також, "Знай.uа" писав, на Буковині 15-річний школяр колядував чотири дні, мати ледь не посивіла