Мер Франківська разом із заступником рекламуватиме місцевий бізнес. Про це Руслан Марцінків розповів під час прямого ефіру в соцмережі Facebook.

Насамперед Руслан Марцінків висловився з приводу локдауну, який запровадили в Україні з 8 січня. Він підкреслив, що це рішення дуже сильно вдарило по малому і середньому бізнесу.

За словами Марцінківа, великий бізнес здатний захистити себе під час посиленого карантину, проте малий і середній бізнес можуть не витримати.

Тому він прийняв рішення рекламувати малий і середній бізнес, а також продукцію місцевих виробників.

"Тому щоп'ятниці будемо робити акцію на підтримку малого та середнього бізнесу. Ми будемо об'їжджати підприємців. До речі, пишіть в приват, хто хотів би, щоб ми прорекламували бізнес. Ми разом з моїм заступником Петром Шкутяком будемо їздити по підприємцях, по невеликих магазинах, по інших, щоб якось стимулювати продажі місцевих виробників " - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Таким чином Марццінків сподівається залучити клієнтів до малих і середніх підприємств, щоб вони змогли протриматися за час локдауну.

"Мені хотілося б, щоб все-таки ми підтримували малий і середній бізнес, який платить податки в місті Івано-Франківськ" - додав Руслан Марцінків.

Нагадавши, мер Тернополя Надал погодився на локдаун і вибухнув на всю Україну: "Всі питання до Президента"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко сказав локадуну "так", незважаючи на обіцяні збитки: "Здоров'я - найголовніше"

Також, "Знай.uа" писав, мер Мукачева наплював на карантин, "забувши" закрити ресторан: "Гуляємо"