Відомий український співак Олександр Пономарьов має величезну аудиторію шанувальників з якими регулярно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Facebook, він вирішив опублікувати привітання для старшої дочки.

Олександр Пономарьов привітав старшу дочку з Днем Народження і поділився сімейними фото.

На опублікованих знімках можна побачити Олександра Пономарьова з Його дочками: старшою Зоєю і молодшою Євгенією. При цьому музикант зробив колаж з двох фото, де можна простежити, на скільки виросли дівчатка.

У підписі до публікації Олександр Пономарьов привітав Зою З Днем Народження і побажала їй всього найкращого.

"В моєї Зої сьогодні День Народження! Вітаю тебе і бажаю Многая і Благая Літа!" - написав Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Олександра Пономарьова: Facebook
Публікація Олександра Пономарьова: Facebook
Публікація Олександра Пономарьова: Facebook

Примітно, що дочки Олександра Полномарьова залишилися після шлюбу з Оленою мостовою. При цьому Зоя не рідна дочка артиста, адже він з її мамою стали жити разом, коли дівчинці було 1,5 року. Однак Зоя і Євгенія називають Олександра своїм батьком і він бере активну участь в їх вихованні.

Нагадавши, Тіну Кароль спіймали в обіймах Дана Балана: співачка голосно регоче і тікає

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських і Потап в однакових нарядах довели українців до сліз: "Лисий тут явно не..."

Також, "Знай.uа" писав, Надя Дорофєєва зізналася в коханні, але не Дантесу: "Здається, я вже"