Франківчани розповіли, як ставляться до локдауну. Про це розповіли в репортажі каналу "Місто"

Жителі Івано-Франківська розповіли, що думають про локдаун, який в Україні ввели з 8 по 23 січня. Багато щиро не розуміють деяких обмежень на покупку продукції, проте намагаються не сумувати з цього приводу.

"Дитина оно до школи не ходить, нудно йому вдома. Вчора вийшов на вулицю - нікого немає. Пішов додому. Сидить вдома, нічого не можна зробити. Весь конструктор перескладав. Кожен раз, мені здається, вони щось нове придумують аби його зробити. Чому поїзди наші, автобуси їздять між містами? Можна літати, в інші країни, а в магазин спокійно сходити не можна. Я цього не розумію" - розповіла місцева мешканка Ірина.

"Кумедно виглядає. І пояснення логічного цьому немає. Якщо вже люди увійшли в маркет і купують продукти, то вони можуть купити якийсь туалетний папір або ще щось, що їм необхідно. Ніхто ж цим не запасається на рік наперед" - розповіла місцева мешканка Зінаїда.

Івано-Франківськ, кадр з репортажу каналу: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з репортажу каналу: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з репортажу каналу: YouTube

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Не дивлячись на обмеження та наслідки для бізнесу Франківчани не втрачають оптимізму і намагаються навіть у такій ситуації шукати плюси.

"Ви знаєте, це тимчасово. Це ж не те, що ви не можете купити шматок хліба, ви голодні або діти ваші голодні. Без шкарпеток можна обійтися, але те, що бізнес... їм не вигідно, адже людина за це живе, має прибуток. Іноді потрібно витримки трохи людям" - розповіла місцева мешканка любов.

Нагадавши, українцям заборонили купувати Шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "Vаразм міцнішає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, "Знай.uа" писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин