Українські знаменитості вирушили в Буковель на новорічні свята. Про це стало відомо з публікацій знаменитостей в соцмережі Instagram.

Ось уже майже рік у всьому світі триває пандемія коронавірусу через що багато зірок не можуть відпочивати в Австрії, Альпах та інших гірськолижних курортах. Однак виходом для всіх став Буковель, який буквально заполонили знаменитості з введенням локдауну.

Так, на Буковелі була помічена українська співачка Аліна Гросу, яка в своєму Instagram опублікувала кілька знімків з відпочинку і поділилася враженнями від поїздки на лижах.

"Шкода, що тільки в останні дні відпочинку стала на лижі, шалено зайшло, але пора повертатися до роботи. Хто вже в 2021 повернувся в робочий режим?"- написала Аліна Гросу.

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також відпочинком в Карпатах похвалився і український музикант Віктор Павлік. Артист опублікував кілька фото і відео з Буковелі в розділі "сторіз" у своєму Instagram.

Примітно, що Віктор Павлік разом з молодою дружиною Катериною очікують поповнення в родині, тому артист відправився на відпочинок без другої половинки.

Публікація Віктора Павлика: Instagram
Публікація Віктора Павлика: Instagram
Публікація Віктора Павлика: Instagram

Публікації з Буковелі також з'явилися в Instagram Ольги Сумської. Актриса поїхала відпочивати з чоловіком і дочкою. Спершу вона була здивована відсутністю снігу, проте через кілька днів вже встала на лижі.

Публікація Ольги Сумської: Instagram
Публікація Ольги Сумської: Instagram
Публікація Ольги Сумської: Instagram

Нагадавши, Влад Яма посадив 5-річного сина за кермо люксового спорткара, українці не вірять очам: "Такий дорослий"

Як повідомляв портал "Знай.uа", розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка: "Тупий, як пробка"

Також, "Знай.uа" писав, відверте фото грайливої Тіни Кароль підірвало мережу: пишні груди ледь вмістилися в корсет