В Івано-Франківську можуть підвищити квартплату. Про це розповіли в репортажі каналу 402.

Повідомляється, що мер Франківська Руслан Маруінуків під час засідання заявив, що в бюджеті міста не вистачає коштів для комунальної сфери, тому їх необхідно взяти з користувачів.

"Потрібно повертатися до того старого, забутого, що було нормально. Тобто, коли ми мали в тарифі інвестиційну складову. Оскільки ці реформатори довели до того, що нічого не робиться в наших будинках" - сказав Руслан Марцінків.

Публікація Каналу 402: Facebook
Публікація Каналу 402: Facebook
Публікація каналу 402: Facebook

Він підкреслив, що навіть збільшивши плату на не більшу суму це дозволити проводити якісь роботи в Івано-Франківську.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Нехай це буде 5 - 10 гривень, людина заплатить, але знає, що ми десь в рік робимо там 2 ліфти... Так, як робить "Водоканал" - стверджує на виконкомі інвестиційну програму і робимо. А то ніби платимо гроші... мене не цікавить... Оптимізуйте податки! Мене не цікавить скільки ви податків заплатили. Мене цікавить - скільки робіт зроблено."- додав Руслан Марцінків.

Наприкінці своєї промови мер Франківська запропонував чиновникам замислитися над цим питанням і висловив бажання повернути модель ЖЕК.

"Будь ласка, думайте. Я розумію, що це питання, але грошей немає! Тому потрібно думати, як повернутися до старого доброго ЖЕК. Тобто думати, як це зробити." - підсумував Руслан Марцінків.

Нагадавши, Садовий виправдався за натовп колядників на Різдво в розпал карантину: "Зміцнює імунітет"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мера Клічука розлютили божевільні тарифи, став за чернівчан горою: "Обурює таке ставлення!"

Також, "Знай.uа" писав, підпис покійного Кернеса з "Шаріте" могли підробити: розпочато розслідування