В Івано-Франківську виявили чоловіка в безпорадному стані. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 13 січня, під час патрулювання, на вулиці Тринітарській муніципальні інспектори помітили чоловіка в безпорадному стані, який лежав на асфальті біля лавки.

Чоловік знепритомнів і не міг самостійно піднятися на ноги. Муніципальні інспектори надали потерпілому першу медичну допомогу, проте не змогли привести його до тями.

Інспекторами було вирішено викликати швидку допомогу. Бригада медиків, які прибули на виклик, вирішила госпіталізувати чоловіка. Вони також попросили співробітників муніципальної інспекції надати їм супровід.

У Франківську знайшли чоловіка без свідомості, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У зв'язку з цим, в муніципальній інспекції звернулися до жителів міста із закликом бути більш обережними з настанням холодів.

"Нагадуємо з приходом морозів перебування осіб в безпорадному стані на вулиці може бути смертельно небезпечно. Не проходьте повз тих, хто може потребувати допомоги."- зазначено в публікації.

Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook
Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook
Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Нагадавши, на Закарпатті розлючена Фурія знищила будинок колишнього, підпалила і втекла - майстер спорту зі сварок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві таксист помер за кермом: гарував так, що серце не витримало

Також, "Знай.uа" писав, у Хмельницькому голубиний "бог"влаштував махач з перехожим: "Де мої 500 гривень?!"