У Польщі роботодавиця не заплатила заробітчанам. Про це стало відомо з публікації Ewelina Herman у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Польщі роботодавиця вирішила не платити українським і молдовським заробітчанам. Крім того вона вирішила вигнати їх з місця проживання не дивлячись на те, що договір заробітчан ще не закінчився.

Ewelina Herman опублікувала відео, де показала, як недобросовісну роботодавицю затримали місцеві поляки і викликали поліцію.

Полячка не виплатила гроші заробітчанам, кадр з відео: Facebook Ewelina Herman
Полячка не виплатила гроші заробітчанам, кадр з відео: Facebook Ewelina Herman
Полячка не виплатила гроші заробітчанам, кадр з відео: Facebook Ewelina Herman

У ньому можна побачити, як жінка намагається втекти з місця події, проте група людей не дає їй вийти. При цьому, між ними розгорілася суперечка на рахунок виплати зарплат заробітчанам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Даний ролик зібрав 800 тисяч переглядів і безліч коментарів. Користувачі писали, що жінка зробила правильну справу-відстояла права людей перед нгедобросовісної роботодавці.

Нагадавши, заробітчанам і туристам на замітку: українцям змінили правила в'їзду за кордон, що потрібно знати

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка розповіла про принизливі заробітки в Польщі, за людей не вважають: "Це як жити на вокзалі"

Також, "Знай.uа" писав, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому: "Поїздка підзаробити є дорогою в один кінець"