Багато хто звик, що смачні страви зазвичай дуже калорійні. Однак існує категорія страв, які також досить смачні і при цьому не шкодять фігурі. Одним з таких страв є сирний рулет з куркою, рецепт якого опублікували на сторінці "recept_po_figure" у соцмережі Instagram.

Даний рулет готується дуже просто. При цьому він досить смачний і здатний порадувати навіть найвимогливіших гурманів. Також бонусом є те, що ця страва зовсім не шкодить фігурі.

Для приготування сирного рулету з куркою необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • Сир до 25% - 150 гр
  • Курячі яйця - 4 шт.
  • Куряче філе - 450 гр
  • Гриби (печериці) - 400 гр
  • Цибуля - 80 гр
  • Сіль, спеції - за смаком

Спосіб приготування:

1. Сир потрібно нагріти а тертці і змішати з курячими яйцями.

Популярні новини зараз
Українська ППО знайшла "протиотруту" від іранських "Шахедів", у Залужного заспокоїли населення: "За ними полюють" Благовіщення у 2023 році: які послаблення у Великому пості, історія та традиції свята Три дні вихідних на Великдень: українці дізналися, скільки вони відпочиватимуть у світле свято Частина воїнів ЗСУ може опинитися у в'язниці, але причина зрозуміла: пояснення адвоката
Показати ще

2. Отриману суміш потрібно викласти на деко з пергаментним папером, розрівняти і відправити в розігріту до 180 градусів в духовку на 15 хвилин.

3. З курячого філе потрібно зробити фарш і змішати його зі спеціями.

4. Печериці потрібно посмажити з цибулею на сухій сковороді.

5. На готовий корж потрібно викласти фарш з грибами, закрутити його в рулет, загорнути в пергаментний папір і відправити в розігріту духовку.Випікати рулет потрібно при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Публікація recept_po_figure: Instagram
Публікація recept_po_figure: Instagram
публікація recept_po_figure: Instagram

Нагадавши, мультивітамінний салатик "Варя" подарує неземне задоволення: рецепт, який повинен бути на кожній кухні

Як повідомляв портал "Знай.uа", картопля з помідорами, який ви ще точно не пробували: цікавий спосіб запікання

Також, "Знай.uа" писав, як правильно варити гречану, рисову, манну, кукурудзяну каші: вийдуть смачними і без грудочок