Маленькому українцю терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці програми "Сніданок з 1+1" у соцмережі Instagram.

Семимісячному хлопчикові лікарі встановили страшний діагноз - нейробластома заочеревинного простору. Медики видалили пухлину і відправили хлопчика додому, проте на цьому його випробування не закінчилися.

Через 10 місяців, під час обстеження, лікарі виявили у хлопчика метастази в кістки черепа. Маленький українець вже пройшов вісім курсів хіміотерапії та аутотрансплантацію.

Медики не рекомендують проводити операцію і кажуть, що хлопчика краще лікувати за допомогою імунотерапії. Таке лікування в Україні не проводять і хлопчика Необхідно перевезти в клініку в Німеччині.

Для того, щоб виїхати до Німеччини і відправити дитину а лікування, необхідна сума в 650 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На жаль у батьків хлопчика немає можливості зібрати таку суму, тому вони були змушені звернутися до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати їхнього сина.

Публікація snidanok: Instagram
Публікація snidanok: Instagram
публікація snidanok: Instagram

Нагадавши, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина - "Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"