Дівчинка з деформованим обличчям зіткнулася з нерозумінням оточуючих. Про це розповіли у виданні "Життя прекрасне".

Маленька дівчинка Софія народилася з незайманим обличчям і кінцівками. В 1 рік їй поставили страшний діагноз — синдром Ретта. Це неврологічне порушення препятсвует розвитку мозку в ранньому дитинстві і позбавляє дитину можливості нормально говорити і рухатися.

"У неї було 22 операції. Вона харчується через трубку. Також у неї є мішок колостоми. Вона страждає судомами і перебоями з диханням через деформації, викликані синдромом Ретта" - розповіла мама дівчинки Наталі Уівер

Софія, фото: lifegood.site
Софія, фото: lifegood.site
Софія, фото: lifegood.site

На жаль, сім'я часто стикається з нерозумінням з боку оточуючих. Для користувачів Інтернету дівчинка з інвалідністю перетворюється на легку мішень, над якою вони можуть безкарно знущатися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Так, мама Софії, в соцмережі Twitter, одного разу знайшла фото дочки з рекламою примусових абортів. Крім того, автор повідомлення написав жінці, що воно не порушує Політику Twitter.

Софія, фото: lifegood.site
Софія, фото: lifegood.site
Софія, фото: lifegood.site

Після цього Наталі почала боротьбу за права дочки. Вона попросила інших людей повідомити про цей випадок і навіть розповіла свою історію місцевим новинним виданням.

Через півтора тижні жінці прийшов лист від адміністрації Twitter. Вони вибачилися за подію, видалили публікацію з фотографією Софії і заблокували профіль її кривдників.

Нагадавши, важке життя українця з Донбасу показали одним відео: як підліток У 44

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна двійнею жінка завагітніла третім, лікарі прозріли: "Минуло 11 днів"

Також, "Знай.uа" писав, дівчина скинула 200 кілограм і показала стрункі форми, колишню пампушку неможливо дізнатися: "Розповім всім"