Маленькому українцю терміново потрібна допомога. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленькому Іванкові лікарі встановили діагноз запалення такни головного мозку — ліквору. Єдиною надією хлопчика є операція на головному мозку, яку потрібно провести якомога швидше.

Для проведення операції його рідним необхідно придбати витратні матеріали на суму 45 000 гривень. На жаль у простої сім'ї з села немає можливості зібрати такі кошти, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

Ваня, фото: Facebook БО Мама і немовля
Ваня, фото: Facebook БО Мама і немовля
Ваня, фото: Facebook БО Мама і немовля

Дана операція зменшить тиск на мозок хлопчика і допоможе йому повноцінно розвиватися. Однак Іванко не може чекати і лікування потрібно провести якомога швидше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Друзі, це саме той випадок, коли немає часу і все залежить від фінансової можливості. На чаші стоїть життя дитини і гроші. Хороші новини для Ванічки - це єдина мрія сім'ї і малятка!"- зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадавши, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина - "Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"