В Івано-Франківську команда із 8 "золотих ручок" обчищали перехожих на вулиці Січових Стрільців.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Муніципальна інспекція Івано-Франківська.

"Під час пішого патрулювання центральної частини міста інспектори Муніципальної інспекції спільно з членами ГО "Народний контроль" виявили цих осіб. Всі жінки родом з сусідньої області. Самі затримані розповіли про те, що приїхали до Івано-франківська три дні тому, на відео вони себе опізнали і підтвердили, що на відео їхня невдала спроба грабунку. Також розповіли що таким промислом займаються постійно, оскільки іншого не знають. І всі три дні "працюють" в центральній частині міста.

Всіх затриманих провели до міського відділу поліції, де їх передали працівникам поліції для встановлення обставин і подальшого притягнення до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше У Львові банда " золотих ручок "в масках напали на чоловіка, у якого є очі:" вони грабують!"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» По Львову носиться банда золотих ручок, будьте насторожі: "чого кричиш, тебе грабують?"