Дика трагедія сталася в селі Космач (Косівський район) у суботу ввечері, 16 січня.

На Прикарпатті компанія з чотирьох людей каталася на квадроциклі, коли водій не впорався з керуванням і перекинувся. Внаслідок отриманих травм дорогою до лікарні у кареті "швидкої" загинула дитина 2010 року народження, повідомляє Управління з питань цивільного захисту ОДА, передає "Галка".

"Учасниця даної події, 26-річня жителька Космача, з травмами госпіталізована до Косівської ЦРЛ", - йдеться в повідомленні.

Трохи раніше у Києві на проспекті Визволителів Daewoo Lanos на швидкості протаранив маршрутку. Повідомляється, що аварія сталася вчора, 9 січня. Водій Daewoo Lanos не витримав дистанцію і на великій швидкості протаранив маршрутку біля АЗС. Удар був настільки сильним, що передню частину легковика просто зім'яло. Поліцію учасники ДТП вирішили не викликати.

Нагадаємо, посеред крижаної російської траси автобус з українцями потрапив в аварію, є загиблі

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром дитячі ігри з гранатою обернулися трагедією - "зачепило руки, обличчя, животи"

Також, "Знай.uа" писав, на Закарпатті влаштували вогняну ніч служителям церкви, око не зімкнути -" це гібридна війна!"