Популярна українська телеведуча, до того ж мама трьох дітей Марічка Падалко знаходиться в прекрасній фізичній формі, її фігурі можуть позаздрити багато юних красунь. Ведуча 1+1 не раз розповідала, що регулярно ходить у спортзал, і не припиняє цього робити навіть під час локдауну.

Усміхненим селфі біля тренажерів Марічка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Знаєте, де цілком законно в карантин можна займатися в залі💪? В реабілітаційних центрах, які є медичними закладами. Так співпало, що вже другу зиму мені призначають курс ЛФК, щоб зміцнити кульшові (рос. тазобедрн.) суглоби. Торік я вперше мала справу з «біговою🏃‍♀️» травмою, як виявилося, дуже поширеною - «коліно бігуна», або ж IT-band syndrome. І мені в якийсь момент, коли просто «відпочинок» не допомагав, здавалося, що я ніколи не зможу знов бігати. Бо в усіх інших видах активності це не відчувалося, хіба що, коли довго йдеш сходами вниз", - розповіла Падалко.

"Я знаю, що для багатьох з моїх друзів і підписників я є прикладом того, що «бачу ціль, не бачу перепон😀». Але! Іноді наша мотивація сильніша за наше тіло, а його слід берегти. Про це мало хто говорить вголос. Тому будь-який дискомфорт - це привід подружитися з хорошим лікарем і не боятися до нього звертатися, іноді навіть профілактично. Я, наприклад, прийшла перший раз «з коліном», а лікар на УЗД одразу помітила, що мені треба стежити за кульшовими суглобами і відправила на МРТ. Хоча стегна тоді мене жодним чином не турбували. Зараз я дуже уважна", - додала ведуча.

скріншот: Instagram Марічки Падалко

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот: Instagram Марічки Падалко

скріншот: Instagram Марічки Падалко

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".