Дитячий рак відноситься до рідкісних захворювання, проте він щороку забирає безліч життів. Про це розповіли на сторінці благодійного фонду "Таблеточки" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що дитячий рак відносять до орфанних захворювань — вроджених, або набутих захворювань, які трапляються дуже рідко. Однак дана недуга є дуже небезпечним.

Так, дитячий рак є причиною смерті №1 дітей старше одного року від захворювань. Принаймні в країнах з високим рівнем доходу.

У фонді "Таблеточки" підкреслили, що мріють про те, щоб жодна дитина в Україні не не вмирав від раку і звернулися до всіх небайдужих з проханням допомогу хворим дітям.

"Ми в Таблеточках мріємо, щоб жодна дитина в Україні не вмирала від раку. Підтримайте нашу мету - оформіть регулярну допомогу дітям, які борються з раком, станьте їх супердругом" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Нагадаємо, що в Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "Впав з велосипеда"

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією -народилася заново