У Івано-Франківську містяни поскаржилися на різке збільшення тарифу у порівнянні з минулими місяцями у платіжках за газ за грудень.
Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Комуналка ІФ" написала місцева жителька Марія Януш.
Так, франківчанка розповіла, що отримала платіжку за газ за грудень та здивувалася, що їй нарахували в кілька раз більший тариф, ніж місяцем раніше.

Платіжки за газ, фото Марія Януш
Платіжки за газ, фото Марія Януш

Платіжки за газ, фото Марія Януш
Платіжки за газ, фото Марія Януш

При цьому жінка зазначила, що зазвичай використовує близько 3,28 м.к газу, а у грудні їй нарахували 17. Також вона зазначила, що лічильник у її будинку є загальним.

"Прийшла якраз сьогодні платіжка за газ (за грудень). І так виходить, що за вересень, жовтень, листопад, я використовувала всього 3, 28 м. к газу, а в грудні нарахували аж 17. Лічильник на газ є загальним у нашій дев'ятиповерхівці. Так чому таке різке збільшення, не розумію. Може в когось теж так. То порадьте, що ви робили, і куди насамперед звертатись з тою платіжкою", - написала франківчанка Марія Януш.

Скріншот посту у фейсбук
Скріншот посту у фейсбук

Нагадаємо, раніше українців попередили про космічні штрафи за борги по комуналці: кого можуть "прив'язати" до батареї

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал Знай українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021