У мережі розповіли, як зараз живе дівчинка "Мауглі", яку знайшли під Одесою. Про це повідомили у виданні "1 хвилина".

Дівчинку на ім'я Оксана мала, у віці 8 років, знайшли в селі Нова Благовіщенка, біля Одеси, в 1992 році і її історія шокувала всю Україну.

Оксані не пощастило народиться в сім'ї алкоголіків, які про неї практично не дбали. Одного разу, в холодну пору року, коли дівчинці було 3 роки, вона вийшла на вулицю і не змогла увійти, оскільки батьки замкнули двері в будинок.

Єдиним порятунком від переохолодження стала собака Найда, яка прихистила Оксану в своїй будці і стала піклується про неї більше, ніж рідні батьки. Так, дівчинка почала жити з Найдою і зграєю сусідських собак — вона харчувалася недоїдками, ходила на четвереньках і жила в Буді. Це тривало протягом 5-ти років., адже батьків дівчинки цуралися, тому до них ніхто не заглядав.

Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Одного разу сусідка помітила незвичайну поведінку Оксани, яка облаяла її стоячи на четвереньках. Після цього жінка викликала органи опіки.

Коли дівчинку намагалися забрати, собаки заступилися за неї і нікого не підпускали, тому тварин довелося відволікати ласощами. Після порятунку Оксани її передали в інтернат, а лікарі зацікавилися її випадком і були готові на все, щоб допомогти дитині.

Оксана не вміла говорити, проте розуміла людську мову. Це допомогло дівчинці до підросткового віку адаптуватися до однолітків з інтернату. Однак у неї ще була сильна прихильність до собак - вона постійно намагалася провести тварин в будівлю і віддавала їм свій обід.

Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина

Коли Оксана досягла повноліття, то вже остаточно відчувала себе людиною. Вона знялася в декількох документальних фільмах і навіть зустрілася з батьками, одгнако так і не змогла їх пробачити.

Зараз Оксана не відрізняється про інших жінок. Вона живе при психоневрологічному диспансері, працює на стайні, отримує зарплату і більше нічого не хоче змінювати у своєму житті.

Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина
Оксана Маоая, фото: 1 хвилина

Нагадавши, під Тернополем несамовита горе-мати мало не відправила дитину на той світ: взяла ніж і…

Як повідомляв портал "Знай.uа", горе-мати роками тримала дочку в квартирі зі сміттям і тарганами - як склалося життя маленької Мауглі

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі пенсіонерка живе на вулиці і спить під кущем: "Діти закидали камінням"