Франківським чиновникам доплачуватимуть за їзду ан роботу на велосипеді. Про це стало відомо із засідання виконавчого комітету Івано-Франківська.

Повідомляється, що у Франківську, з 1 лютого стартує програма «Велосипедом на роботу», ініціатором якої є мер міста Руслан Марцінків.

В рамках даної програми, чиновникам з Франківська, які будуть їздити на роботу на велосипеді протягом 10 робочих днів протягом місяця, буде призначена виплата в розмірі 1000 гривень. Йдеться про співробітників виконавчого комітету.

Чріновніков, які використовують велосипеди будуть відзначати за допомогою спеціальної парковки. За цим стежитиме начальник господарського управління ДВК.

"Співробітник, який велосипедом їде на роботу, ставить свій велосипед на спеціально облаштовану велопарковку, звертається до начальника Господарського управління, фіксується і відповідно ми складемо журнал, скільки днів він відвідує на велосипеді роботу" - сказав помічник мера Ігор Шевчук.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ігор Шевчук та Руслан Марцінків, кадр із засідання виконавчого комітету: Facebook
Ігор Шевчук та Руслан Марцінків, кадр із засідання виконавчого комітету: Facebook
Ігор Шевчук та Руслан Марцінків, кадр із засідання виконавчого комітету:Facebook

Таким чином чиновники Франківська хочуть дати приклад мешканцям та популяризувати екологічний транспорт у місті.

"Ми не можемо показати приклад людям, якщо ми самі не є прикладом. Я особисто показую приклад щоп'ятниці, намагаюся на велосипеді їздити і це публічно люди бачать. Якщо ми не будемо це популяризувати, ніхто не буде це робити" - сказав Руслан Марцінків.

Нагадавши, мер Симчишин освіжився в ополонці і показав хмельничанам силу: "А ви?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Терехов написав Зеленському листа через покійного Кернеса: "Не раніше осені"

Також, "Знай.uа" писав, Садовий згадав Хрещення коктейлями Молотова на Майдані: так народжується нація