Актор і співак з Прикарпаття став учасником 11 сезону вокального шоу "Голос країни". Про це Сергій Лазановський розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Співак Сергій Лазановський повідомив, що взяв участь у сліпих прослуховуваннях в 11-му сезоні вокального шоу "Голос країни" і додав, що випуск з його піснею з'явиться на екранах телевізорів в неділю.

"Мрійте це працює. Відкриємо трохи завісу? Так, я учасник @goloskrainy_official. Щастю немає меж. Включайте в цю неділю перший випуск! Це дійсно буде неймовірна перезавантаження. P. S. Як думаєш, вдалося мені розгорнути хоча б одне крісло?"- написав Сергій Лазановский.

Публікація Сергія Лазановського: Facebook
Публікація Сергія Лазановського: Facebook
Публікація Сергія Лазановського: Facebook

Співак не вказав, з якою композицією прийшов на кастинг. Однак, на його сторінці можна побачити безліч відео з кавер-версіями популярних пісень, в тому числі і українських народних. Тому можна припустити, що Сергій виконав композицію з відпрацьованого репертуару.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, "Гуцулка Ксеня, я тобі на трембіті...": чуттєвий юнак підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання

Як повідомляв портал "Знай.uа", розчарування для Каменських: улюбленець вовчиць Олег Винник став п'ятим у шоу "Маска"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль розкрила таємницю нового "Голосу країни": "Я дам можливість…"