Юна співачка з Прикарпаття перемогла у вокальному конкурсі. Про це розповіли на порталі "KalushNews".

Повідомляється, що 5-річна вокалістка з Калуша Оля Паньків здобула перемогу в конкурсі "Колядуй Закарпаття". Результати конкурсу оголосили 22 січня.

У рамках конкурсу учасники надіслали організаторам 1961 колядку. За 26 днів колядки набрали загальну суму переглядів у 14 мільйонів.

З самого початку конкурсу його учасниками стали не тільки жителі Закрпаття, а й інші регіони України. Також участь взяли виконавці з-за кордону: Париж, Прага та інші міста.

Композиції виконувалися українською, угорською, румунською, словацькою, русинською та іншими мовами. Були навіть колядки на латині.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Переможець конкурсу визначався шляхом голосування. Так, юна прикарпатка Оля Паньків посіла перше місце і отримала винагороду за перемогу — 10 000 гривень.

Оля Паньків, кадр з відео: YouTube
Оля Паньків, кадр з відео: YouTube
Оля Паньків, кадр з відео: YouTube

Варто відзначити, що це не перша перемога в конкурсі для Олі Паньків. Дівчинка є лауреатом міжнародних конкурсів, які проходили в Німеччині, Словенії, Чехії, а також в Україні. Крім цього співачка увійшла в"IV енциклопедію дитячих талантів: видатні діти України".

Нагадавши, "Гуцулка Ксеня, я тобі на трембіті...": чуттєвий юнак підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання

Як повідомляв портал "Знай.uа", розчарування для Каменських: улюбленець вовчиць Олег Винник став п'ятим у шоу "Маска"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль розкрила таємницю нового "Голосу країни": "Я дам можливість…"