На Франківщину насувається люта негода. Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Як зазначається, погіршення погодних умов у регіоні очікується вже з 25 січня. Метеорологи попереджають про сильний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледицю. Місцями можливе виникнення снігових заметів, що відповідає першому рівню небезпечності, тобто жовтому.

Очікується, що товщина снігового покриву досягне висоти в 5-10 сантиметрів.

За інформацією рятувальників, це призведе до порушення «енергозабезпечення окремих населених пунктів і до порушення руху автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць».

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У горах ситуація також буде небезпечною – через хуртовини та снігопади 24-25 січня у високогір`ї Карпат зберігається значна сніголавинна небезпека (третього рівня). Через щільну хмарність видимість буде обмежено.

Температура повітря підвищиться, через що можливі відлиги і підвищення рівня води у річках.

Раніше повідомляли, стихія заморозить киян на вихідних.

Як повідомляв Знай.uа, в Україну йдуть сильні морози і снігопади: синоптик розповіла, коли дочекаємося.

Знай.uа писав, до Харкова йде циклон з морозами і хуртовиною: утеплюйтеся, щоб не тремтіти на вітрі.