Руслан Марцінків прокоментував чутки про збільшення тарифів. Про це мер Франківська написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Згідно зі словами Руслана Марцінківа, новини про зміни тарифів у Франківську є "атакою" на міську владу.

Так, Марцінків підкреслив, що тариф на тепло не будуть збільшувати в цьому опалювальному сезоні, проте ціна опалення все ж залежить від вартості газу.

"Хоча треба бути справедливим тариф на тепло залежить від ціни на газ! Тому і ростуть борги підприємства перед НАК Нафтогаз, тому що підняття ціни на газ і різницю в тарифі ніхто не компенсує" - написав Руслан Марцінків.

Крім цього мер Франківська підкреслив, що вартість проїзду в громадському транспорті також підніматися не буде. Він зазначив, що розуміє бажання підприємства підняти тарифи, але поки це питання міська влада не розглядатиме.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Марцінків висловився з приводу платних медичних послуг. Мер підкреслив, що в місті вже 2 роки працює модель платного обслуговування в медустановах, проте обурення з'явилися тільки зараз.

Разом з тим Руслан Марцінків підкреслив, що знає причину через яку з'явилися активні обговорення даних питань.

"Чому зараз так боти і деякі активісти атакують міську владу, тому що на сесію йде питання реорганізації Теплого дому, де деякі люди забули, що це підприємство має надавати послуги, а не тільки збирати кошти! Більшість працівників готові працювати чесно і відповідально на користь мешканців, але дехто добре влаштувався і тому зараз пробує підняти хвилю! Це ще раз свідчить, що робимо правильний крок-очиститися ніколи не пізно! А нижче як працюють боти?! Один текст під копірку!"- додав Руслан Марцінків

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

До публікації Марцінків додав скріншоти коментарів від різних людей, де вказано один і той же текст.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадавши, Кличко поверне школярів за парти в розпал пандемії: навчання важливіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "Залишу для онуків"

Також, "Знай.uа" писав, Клічук оцінив шкільні обіди в 20 мільйонів: "Щоб десь додати, потрібно десь відняти"