В Іспанії жінка повернулася додому після того, як її визнали мертвою. Про це розповіли у виданні "The Local".

В Іспанії родині Рогеліо Бланко повідомили, що з 85-річна родичка заразилася коронавірусом і померла 13 січня. Похорон жінки пройшов наступного дня, але через укарантинних обмежень її рідні не змогли проводити її в останню путь.

Однак, через 10 днів, в суботу, вона абсолютно здоровою повернулася в свій будинок престарілих в місті Ксові, в провінції Оренсе в Галісії. Чоловік жінки і співробітники пансіонату були дуже здивовані її поверненню.

Як виявилося, родині випадково повідомили про смерть жінки після того, як співробітники будинку престарілих переплутали її документи з іншою пацієнткою, яка лікувалася від коронавірусу в тій же кімнаті.

Пенсіонерка повернулася додому після смерті, фото: lavozdegalicia.es
Пенсіонерка повернулася додому після смерті, фото: lavozdegalicia.es
пенсіонерка повернулася додому після смерті, фото: lavozdegalicia.es

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Після встановлення діагнозу Covid 19 обидві жінки були переведені для лікування в одну кімнату в будинку для літніх людей, приблизно в 200 кілометрах від міста Ксове.

Під час перевезення жінок їхні документи переплуталися.

Після з'ясування всіх обставин сім'я Рогеліо зраділа тому факту, що їх родичка жива. Однак сім'я справжньої жертви коронавірусу, яку впізнали як 90-річну Консепсьон Аріас, засмучена.

"Вони сказали мені, що вона одужала. Але коли я поїхав в будинок престарілих, щоб відвідати її, я виявив, що насправді вона померла десять днів тому і була похована під іншим ім'ям"- сказав брат загиблої.

Нагадавши, медики пояснили, кому заборонено робити щеплення від covid-19

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні за добу 2 779 нових хворих коронавірусом, 133 померло

Також, "Знай.uа" писав, киянам розповіли, що буде після локдауну: "Карантин до кінця..."