В Івано-Франківську хочуть повернути ринок у владу міста. Про це розповів мер Руслан Марцінків під час прямого ефіру.

Руслан Марцінків повідомив, що владті Івано-Франківська планують повернути ринок у владу міста. Для цього буде створено комунальне підприємство"муніципальні ринки".

"Це не відразу вдасться. Гіпотетично, якщо сьогодні орендар не платитиме за землю, то місто має бути готове забрати у комунальну власність продуктовий ринок" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Мер пояснив, що мова йде про ринок, який розташований в центрі Івано-Франківська і місцеві жителі часто звертаються до міської влади з цього питання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це складне рішення. Це досить таке складне... але я думаю нам вистачить політичної волі, щоб спробувати це зробити. Ми повернули замок Потоцьких, повернули локомотивний завод, повернули ряд об'єктів місту, тому це важливо робити" - підкреслив Руслан Марцінків.

Нагадавши, Кличко поверне школярів за парти в розпал пандемії: навчання важливіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові вшанували пам'ять Кернеса, 40 днів без "вічного" мера: "Ти значиш все"

Також, "Знай.uа" писав, Клічук оцінив шкільні обіди в 20 мільйонів: "Щоб десь додати, потрібно десь відняти"