Прикарпатка народила дівчинку з важким діагнозом і звернулася за допомогою. Про це Наталія Ємельянова розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Наталія Ємельянова повідомила, що 13 січня у неї народилася донька Вікторія, у якої виявили страшну патологію — етрофія сечового міхура.

За словами жінки, вагітність у неї проходила добре і всі аналізи були в нормі. Також вона регулярно робила УЗД, яке не показувало ніяких відхилень. Тому такий поворот подій став справжнім ударом для молодої мами.

Для порятунку дівчинки їй необхідно провести операцію. Випадок досить рідкісний, тому проводити операцію краще за кордоном.

Українка просить допомоги в порятунку дочки: Facebook Наталія Ємельянова
Українка просить допомоги в порятунку дочки: Facebook Наталія Ємельянова
Українка просить допомоги в порятунку дочки: Facebook Наталія Ємельянова

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наталя вже знайшла клініку в Сербії, яка готова провести операцію її дочки 14 травня. Однак для лікування дівчинки медики виставили цінник в 14 000 євро. Це без урахування витрат на дорогу, житло, харчування та реабілітацію дитини.

У зв'язку з цим молода мама змушена звернеться до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати її дочку.

"Сума для нашої багатодітної сім'ї велика. Ми не зможемо її зібрати власними зарплатами, тому прошу кожного небайдужого допомогти зібрати нам дану суму. Нехай у всіх все буде добре. Дякую кожному, хто прийде на допомогу." - написала Наталія Ємельянова.

Публікація Наталії Ємельянової: Facebook
Публікація Наталії Ємельянової: Facebook
Публікація Наталії Ємельянової: Facebook

Нагадавши, 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"