Волонтери врятували життя маленького українця. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля"у соцмережі Facebook.

Малоенький Микита народився раніше терміну і мав вагу менше 1000 грам. До того ж лікарі поставили хлопчикові безліч невтішних діагнозів і йому була необхідна операція на головному мозку.

Завдяки небайдужим людям волонтери змогли зібрати кошти на лікування хлопчика. Йому успішно провели операцію на головному мозку Про він пройшов реабілітацію. Тепер, після 6 місяців проведених в лікарні Микита відправився додому.

Микита, фото: Facebook Мама і немовля
Микита, фото: Facebook Мама і немовля
Микита, фото: Facebook Мама і немовля

Волонтери подякували всім, хто підтримував Микиту весь цей час і поділилися радістю, що змогли врятувати ще одне життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Зараз можемо порадіти за нашого мужнього Микитку! Він одужав і щасливий нарешті поїхав додому! Звичайно, ми просто не могли його відпустити без подарунків і гостинців! І кращі кульки і настрій теж для нашого маленького Микитки!" - зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадавши, 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"