Відома продюсерка і колишня дружина популярного українського співака Олександра Пономарьова Олена Мозгова має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її життям в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила поділиться роздумами на тему щасливих людей.

Олена Мозгова опублікувала новий знімок і додала філософську промову про справжнє щастя.

На опублікованому фото можна побачити Олену Мозгову, яка позує в білому костюмі з поясом з леопардовим принтом і в світлому плащі. Знімок виконаний в чорно-білому фільтрі, що додає йому загадковості.

У підписі до публікації знаменитість висловилася про те, що багато людей занадто зациклені на матеріальних благах, від чого страждає їх духовний внутрішній світ.

"Багато людей ходять з трупом всередині себе. Навіть не помічаючи того, що їх духовний світ покінчив життя самогубством. Всі ми зустрічали людей, у яких не було одягу. Але набагато більше ми зустрічаємо одягу, всередині якої немає людей. Коли людина намагається зробити вам боляче, то швидше за все, він сам глибоко нещасний. Щасливі люди живуть в іншій реальності. Їм це ні до чого" - написала Олена Мозгова.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Публікація Олени Мозгової: Instagram
Публікація Олени Мозгової: Instagram
Публікація Олени Мозгової: Instagram

Нагадаємо, що Потап зворушив українців зізнанням про Насті Каменських: "Давай почнемо з самого початку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Федишин в бордовому запалила з лисим: поки чоловік не бачить

Також, "Знай.uа" писав, Леся Нікітюк розсмішила своєю копією зі світу тварин: "Посягання на славу Собчак"