В Івано-Франківську засудили адміністратора шоу-бару, який працював, порушуючи встановлені карантинні обмеження.

Детальніше про це розповідає видання "Курс".

Повідомляється, що інцидент стався ще 2 листопада 2020 року близько 04:30 години. Незважаючи на встановлені карантинні обмеження, згідно з якими заклади повинні закриватися після 22:00, шоу-бар "Paradise" на вулиці Івана Мазепи, 35 продовжував свою роботу в нічний час.

За фактом правопорушення правоохоронці склали на адміністраторку бару адміністративний протокол. Після справу було передано до суду на розгляд по суті.

Стрип-клуб / фото: Facebook "Paradise Show Bar"
Стрип-клуб / фото: Facebook "Paradise Show Bar"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Адміністраторка, якій і був виписаний протокол, не з'явилася на засідання суду. Водночас суд, дослідивши докази справи - адміністративний протокол-пояснення та відеозаписи з місця події, визнав дівчину винною у порушенні карантинних обмежень та призначив штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Крім цього, адміністратор повинна буде заплатити 454 гривні судового збору.

Постанова суду ще може бути оскаржена в Апеляційному суді.

Нагадаємо, що українцю відмовилися продати хліб: маску надів, але продавщиці не сподобався. Ображений покупець влаштував скандал, викликав поліцію і почав знімати події.

Як повідомляв портал Знай.иа, хлопець знайшов легкий "заробіток" на карантині, від клієнток не було відбою.

Також Знай.иа писав, що злісних порушників карантину вирішили позбавляти волі.