Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має величезну кількість шанувальників, які присвячують їй фан-сторінки в соцмережах, де публікують найяскравіші фото і висловлювання зірки. На цей раз, на фан-сторінці знаменитості freimuteam у соцмережі Instagram, поділилися висловлюванням Ольги Фреймут про кохання.

На фан-сторінці Ольги Фреймут freimuteam опублікували фотографію телеведучої і додали до неї її цитату про любовні почуття.

На опублікованому фото можна побачити Ольгу Фреймут, яка позує на тлі світлої стіни. Зірка одягнена в білу блузку з довгими рукавами і гудзиками і білі штани. Її волосся розпущене, руки заправлені в кишені штанів, а погляд спрямований в камеру.

У підписі до публікації автор додав цитату зірки, де вона розповіла, як домогтися справжнього кохання.

"Якщо хочеться кохання - любіть самі. Ефект сильніший, ніж від взаємної любові. Я пробувала. - Ольга Фреймут " - зазначено в публікації freimuteam.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що Леся Нікітюк в бікіні помірялася пишними стегнами з Кім Кардашьян: "Телефонуйте в "Жди меня"

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль забула про Балана і стала мрією байкера: такою Ви її ще не бачили