Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз зірка, у своєму Instagram, вирішила показати кілька фотографій з відпочинку і розповіла, що думає про брехню.

Леся Нікітюк опублікувала кілька фото з відпочинку на Мальдівах і розповіла, як змінилося її ставлення до брехні.

На опублікованих фото можна побачити Лесю Нікітюк, яка позує на дерев'яній кладці на березі океану. Телеведуча одягнена в довгу білу сукню, а її волосся розтріпав сильний вітер. При цьому вона зняла з себе туфлі і прогулялася по кладці босоніж.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

У підписі до публікації Леся Нікітюк поміркувала на тему брехні. Вона зізналася, що раніше дуже болісно сприймала брехню, проте зараз її ставлення змінилося.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Про брехню і обман) Це буде спіткати вас завжди і іноді навіть з якоюсь циклічністю...) Але потрібно за це дякувати і відпускати.. бо тільки так ви зможете рухатись далі! Я взагалі люблю коли мені брешуть і обманюють, для мене це як ядерне паливо!!! А раніше дуже плакала і відчувала себе жертвою! Це я більш для себе написала цей пост) аби раз і назавжди вирівняти свій емоційний стан і не звертати увагу на брехню, обман і хейт) а вам дякую що вислухали...нема часу на психолога." - написала Леся Нікітюк

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що чарівна Каменських знову одягла весільну сукню, хвилюванню немає меж: "Я згадала..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова взяла 15-річну доньку на дорослу тусовку

Також, "Знай.uа" писав, Alyona Alyona показала дуже особисте тату в особливому місці