Стало відомо про те, що таке зима для фронтового медика. Як військові на Донбасі переносять холоди, і чи складніше стає працювати.

Таким чином повідомляється, що Юлію Паєвську всі знають як «Тайру». Вона тут вже не перший рік. Спочатку була добровольцем, а потім стала військовою. Вона вирішила розповісти, що ж приносить на фронт зима, якщо брати медичний аспект.

Про це повідомив інформаційний портал "Армія.Inform".

Вона каже, що взимку до звичайних неприємностей додається ще кілька. По-перше низька температура вимагає від організму додаткових сил на підтримку життєдіяльності. Більше калорій йде, загострюються сезонні хвороби.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Саме тому потрібно вжити всіх заходів, прийняти вітамінні комплекси, отримати гаряче харчування, і тримати завжди поруч чай або каву.

По-друге до звичайних куль і уламків додаються грудки замерзлої землі, які можуть поранити не менше осколків.

Коли вибухають міни і снаряди, то осколки розлітаються набагато швидше.

До місця де постраждали бійці дістатися взимку складніше, і в умовах такої погоди провести повний огляд завдання не з простих. Ожеледь і слизька бронь створюють додаткові ризики травмування особливого складу.

Всі командири проводять інструктаж на випадок, якщо хтось отримає обмороження, переохолодження та опіки.

Нагадаємо, що медик наполіг, щоб його з спокійної лікарні взяли на передову.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі таємниче зник український військовий, побратими в жаху.

Також Знай.ua писав, що українських захисників нагородили за те, без чого не буває перемоги.