Стало відомо про секс-скандал який стався в одній зі шкіл. Директор застукав викладачку з учнем.

Таким чином повідомляється, що директор випадково застукав свою дружину-вчительку з учнем 11-го класу. Почався роман у пари після локдауна влітку, коли вони проходили практику.

30-річна Оксана веде в цій школі біологію, а її 50-річний чоловік директор цієї школи. Вони обидва місцеві, але після школи Оксана переїхала до Києва, де крутила роман з багатим чоловіком.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Після якогось інциденту вона повернулася назад в село, і влаштувалася в школу. Забувши про різницю в 20 років вона почала відносини з директором, і вже через три місяці вони зіграли весілля.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Через деякий час селяни помітили, що вчительку додому підвозить старшокласник, а ввечері вона відвідувала місцевий клуб. Про роман з учнем говорило все село, але директор до останнього в це не вірив.

Українська школа, фото YouTube
Українська школа, фото YouTube

Коханець був мажором, у його батька є ферма в сусідньому селі. В 11 класі у нього є свій автомобіль, і місцеві дівчата йому нецікаві, а ось вчителька жила в місті йому до вподоби.

Спіймали їх на гарячому в кабінеті біології. За ними спеціально стежили, щоб повідомити вчасно директору. Всі сумніви у чоловіка відразу розвіялися.

Потім Оксана половину дня молила про прощення від чоловіка, але він лише мовчки зібрав її речі і відправив до мами.

Її незабаром кинув і сам школяр, але вона сильно не засмутилася, і у всій видимості тепер крутить роман з його батьком, працює секретаркою на фермі.

Нагадаємо, раніше Львівські Підлітки замучили малюка до напівсмерті-запхали в мішок і били трубою

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ногами і за волосся, "Рагнарек привіт": В АТБ відбулися карантинні бої через маску

Також "Знай.uа" писав, що Українець відправився на заробітки заради сім'ї і загинув: били і допитували російською