Дружині загиблого Цимбаліста Петра Цимбала (Петра Сказківа) необхідна допомога. Про це розповіла волонтерка Людмила Линник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Волонтерка повідомила, що дружина Петра Цимбала Оля залишилася одна з двома маленькими дітьми віком 4 і 2 роки.

Жінка виснажена як морально, так і фізично, адже весь час, поки Петро боровся зі страшною хворобою, вона була поруч і підтримувала його.

"Якби ви бачили, як ніжно вона його опікала. З яким теплом і мужністю доглядала. Петро-скала. Оля-крихітна і тендітна. Вона тримала на собі ту скелю в такі важкі дні. Звідки брала сил..." - написала Людмила Линник.

Петро Цимбал з родиною: Facebook Людмила Линник
Петро Цимбал з родиною: Facebook Людмила Линник
Петро Цимбал з сім'єю: Facebook Людмила Линник

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Зараз вона залишилася без чоловіка з дітьми на руках, тому волонтерка звернулася до всіх небайдужих з проханням допомогти жінці.

"Давайте зробимо так, щоб Оля і дітки хоч на перший час не переживали хоча б за гроші. Даю вам номер картки рідного брата Петруся. Юра взяв на себе цей збір. Він Олечке все передасть. Тому що їй зараз... Ну, ви розумієте." - додала Людмила Линник.

Публікація Людмили Линник: Facebook
Публікація Людмили Линник: Facebook
Публікація Людмили Лінник: Facebook

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"