На Прикарпатті підліток вже рік перебуває на апараті ШВЛ. Про це розповіла Oleksandra Pryschliuk у соцмережі Facebook.

Рік тому 15 — річному Вадиму Пришлюку лікарі поставили діагноз-полінейропатія. Через цю патологію у хлопця почали відмовляти руки і ноги, а з часом він став прикутим до інвалідного візка.

Завдяки небайдужим людям Вадим проходив обстеження в Туреччині. Після цього він перебував у Долинській дитячій лікарні, а пізніше його перевели в обласну дитячу лікарню Івано-Франківська, де він знаходиться в даний момент.

Вадим Пришлюк, фото: Facebook Oleksandra Pryschliuk
Вадим Пришлюк, фото: Facebook Oleksandra Pryschliuk

Підліток вже рік не може рухатися і говорити. Весь цей час він підключений до апарату ШВЛ. Кожен день Вадиму ставлять крапельниці і вводять антибіотики.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не дивлячись на це його мама не опускає руки і сподівається на одужання сина. Вона дуже вдячна всім медикам, які доглядають за Вадимом і всім небайдужим людям, які допомагають і підтримують сім'ю.

"Завдяки лікарям, завдяки людям які нас підтримують і допомагають Вадим тримається...тримається, бореться і вірить. З Господньою допомогою, з опікою Матінки Божої Вадим все витримає, і все буде у нього добре."- написала Oleksandra Pryschliuk.

Публікація Oleksandra Pryschliuk: Facebook
Публікація Oleksandra Pryschliuk: Facebook
Публікація Oleksandra Pryschliuk: Facebook

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"