Дочка Народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах, з якими охоче ділиться цікавими моментами з життя. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість разом з мамою відвідала програму "Сніданок з 1+1", де розповіла про вихід арт-бука.

Тоня Матвієнко опублікувала знімок зі студії програми "Сніданок з 1+1" і розповіла про те, що випустила арт-бук.

На опублікованому фото можна побачити Тоню Матвієнко з її мамою Ніною Матвієнко і фотографа Ростислава ріпку. Знаменитість одягнена в довгу чорну сукню, яка оголює її плечі, Народна артистка України одягнена в закриту синє плаття з довгим рукавом, а фотограф одягнений в костюм коричневого кольору і білу сорочку.

Вони позують на тлі стіни з вивіскою "Сніданок з 1+1" і посміхаються. При цьому, Ростислав Ріпка тримає в руках книгу з чорно-білою обкладинкою.

У підписі до публікації Тоня Матвієнко розповіла про презентацію арт-бука і додала його сторінку у соцмережі Instagram, де зібрані знімки різних знаменитостей,

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Презентували арт-бук" - написала Тоня Матвієнко.

Публікація Тоні Матвієнко: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко: Instagram

Нагадаємо, що Аліну Гросу покусав бойфренд, але вона не проти: "15 сантиметрів-це мало?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль звабила пишними грудьми в костюмчику для йоги: "Буде марнославною"

Також, "Знай.uа" писав, сумна Настя Каменських зворушила несподіваною заявою: "Хочеться якомога більше"